久違的聚會❣️疫情好返啲係時候出去搵食😉今日經過見到平日咁多人排隊食呢間😏見仲未開始多人排就即刻同朋友入去試試先❣️每張枱都配有配菜豆芽❣️泡菜同埋海帶👍🏻另外仲有生菜同玄米茶(解滯必備呀❣️味道甘甘地而且可以解熱氣❣️)最緊要係呢兩樣都可以任fill👍🏻開咗爐之後❣️有泡菜蛋附送😉正呀❣️當餐前/餐後小食都得😁睇下我哋叫咗啲咩👇🏻🔺腌牛五花🔺呢個係薄薄地嘅牛肉片🤓表面有啲燒汁同洋蔥絲🙈雖然醃咗但唔算太濃味😬燒幾下已經食得😽🔺牛脷🔺 呢個係原條上唔係切片🤣不過都處理得好好👍🏻無脷笞🤣最緊要係好juice同好有牛味而且一啲都唔蘇❣️最正係好爽脆❤️🔺五花腩🔺五分肥五分瘦🤩呢個一定要配生菜🥬食❣️我覺得係絕配😬因為連生菜食無咁油膩好似會健康啲嘅感覺🤣要燒到啲肥膏金黃色又脆脆地最好味👍🏻🔺黑毛豬🔺好大塊又好厚👍🏻要俾啲心機燒🤣幾有豬味👍🏻唔會好難咬👍🏻🔺熱戀情人❣️蜜桃🍑西柚梳打🔺酸甜酸甜好解渴❣️食完重口味嘅肉肉再飲條氣好順🤣🔺甜過初戀❣️梨汁檸檬🍋梳打🔺呢個都係酸酸甜甜好開胃❣️

🔺甜過初戀❣️梨汁檸檬🍋梳打🔺呢個都係酸酸甜甜好開胃❣️

2021-05-12