2024-05-03
銅鑼灣茶餐廳四寶食堂,每次都會選我最喜歡的滑蛋叉燒飯,但最近見到晚市多了很多款西式餐及二人晚餐,就等我轉轉口味,試吓其他食物先🤭🤭美食推介:👍🏻💛板燒頂級美國封門牛柳:套餐包括了餐湯及兩款配菜,牛柳選擇了7成熟,配菜選了薯仔沙律及牛油粟米,以這個價錢質素估唔到係咁高水準,肉嫩份量也很多。👍🏻💛紐西蘭頂級草飼西冷牛扒:套餐也是包括了餐湯及兩款配菜,牛扒選了7成熟,配菜選了炒什菌及薯仔沙律,牛扒肉質很嫩,亦是高水準👍🏻💛炸雞翼薯條:炸雞翼有6隻,勁多🤭🤭,每一隻也非常大隻,脆卜卜的薯條非香口🤭👍🏻好正呀🫶🏻💛檸檬桂花蜜糖冰茶:桂花蜜配上檸檬茶,配搭清新,而且不會很甜👍🏻有一種滋潤的感覺👍🏻💛蘆薈白桃冷泡高山烏龍茶:白桃烏龍茶清新,配上蘆薈肉,不太甜膩👍🏻💛鳳梨百香果冷泡高山烏龍茶:鳳梨肉配上百香果味道很夾,再配上高山烏龍茶,非常清新👍🏻😋*價錢物超所值‼️ *環境氣氛浪漫🌹最愛花牆🫶🏻*服務生很有禮貌,直得一讚👍🏻
美食推介:👍🏻
*價錢物超所值‼️
*環境氣氛浪漫🌹最愛花牆🫶🏻
*服務生很有禮貌,直得一讚👍🏻