❤️最愛既糖水沒有之一🙈只是唯一!寧波薑汁湯圓始終係老人家既致愛😍薑汁夠濃夠辣😍試過一次就番唔到轉頭架真係!去到邊食完飯都會諗起佢🙈波波都唔可以呷醋😆是關佢都係同樣想念住呢碗神級薑汁糖水🤤今日就算去左港島食飯都要兜番去佐敦去食番呢碗糖水先捨得番屋企😝佢既薑味濃烈程度係有咩感冒喉嚨痛一飲成個人都醒神番,驅走晒啲寒氣😎辣爆喉嚨個一刻就好似會辣死埋啲菌咁🤣好治癒既感覺😝梗加唔駛講既係佢雖然係米豬蓮既多年推介,但一碗足料連7/8粒芝麻湯丸既糖水只係賣$22😍😍😍係真正既親民價!介紹過比唔少朋友仔,試過都話好!😋唯一就係多人要等要排隊又多遊客同唔會坐得耐,唔係用黎飯後吹水既糖水舖🙈講真如此質素既糖水店真係可遇不可求!去食甜品個質素都好重要!絕對誠心推介❤️試過你就會知佢有幾正!