2015-05-02
今日同男朋友係又一城睇完advantage2 。行過附近見到宜間 Greyhound cafe好似好吸引就入左去食了。叫左個啖啖鮮蟹肉炒飯, 帶子蘆筍香草寛面同有一個 Mix berry crepe cake。3個野食一上台, 外非常吸引, 靚到令細佬記得相機食先真係不得了。先上左個香料寛面, 個汁係夠嘅但係我覺得有d咸。4個帶子鮮甜入味, 而且唔會太老。份量方面我女仔來講就岩岩好。跟住記係個炒飯, 未食已經好香,個湯幾甜又開胃唔錯, d飯炒得唔會太淡已經粒粒分明中very good ,仲有兩粒個你唔到嘅肉丸係裏面, 最重要係個飯真係啖啖鮮蟹肉, 食肉獸男友表示好喜歡。最後個 Mix berry crepe cake真係世界級,女人一定好鍾意, 千層蛋糕, 好滑, 酸酸甜甜咁真係好味到不得了,女食家又鍾意甜品嘅你一定要試下。