2011-08-30 13 瀏覽
跟幾位朋友突然心血來潮想吃個放題終是行到去兆萬果邊.見到有幾間放題都係樓下派傳單就咁睇.木村好似幾多野食,d甜品又好似幾多咁.加上又幾肚餓,終是openrice都無上就擇去食,點知就中伏喇!!!!上到去.我地3個人.等第1張.都唔算等得太耐.食9pm-12pm ,有得食成3個鐘.(不過係食完佢d野,1定唔想坐足3個鐘)好啦.再講食物.每人可以揀2款送既精選食物 姐係所謂既 鵝肝多士 ,帆立貝北海燒 BBQ醬燒骨 黑松露醬油壽司 炸海膽我立即心唸.:放題都可以任叫啦,呢到竟然只可以每人叫2客. ? 於是全部叫左 鵝肝多士 同 帆立貝北海燒都ok既..刺身.每樣3件. ok 既芝士海鮮杯 好似食糊仔咁.一口啤酒芝士,我覺得呢個都算叫ok既.雞翼我真係頂唔順. 真係無味.唔信真係可以食下.啤酒任飲,ice 黎既. 有美連達d 汽水既.食到7788到甜品.order左幾次 一口蘋果批, 都無黎過. 唔知係漏單定無曬跟住布甸又無.東瀛雪球=無味的雪米池 算啦.其實總括黎講, 得d 天婦羅 係過得去.我本來以為食物差,d service 都會差.)但公道d講, service 都幾好既. 叫佢比
跟幾位朋友突然心血來潮想吃個放題
終是行到去兆萬果邊.見到有幾間放題都係樓下派傳單
終是openrice都無上就擇去食,點知就中伏喇!!!!

上到去.我地3個人.等第1張.都唔算等得太耐.
好啦.再講食物.
每人可以揀2款送既精選食物 姐係所謂既 [木村料理長精選]

我立即心唸.:
[嘩! 除左鵝肝多士 其他既食物都其實都好普通炸wo.(姐係普通呢個價錢既放題都可以任叫啦,呢到竟然只可以每人叫2客.
?

於是全部叫左 鵝肝多士 同 帆立貝北海燒

都ok既..

刺身.每樣3件.
ok 既
芝士海鮮杯
好似食糊仔咁.
一口啤酒芝士,我覺得呢個都算叫ok既.
雞翼我真係頂唔順. 真係無味.唔信真係可以食下.
啤酒任飲,ice 黎既. 有美連達d 汽水既.

跟住布甸又無.東瀛雪球=無味的雪米池

算啦.其實總括黎講, 得d 天婦羅 係過得去.
我本來以為食物差,d service 都會差.)
但公道d講, service 都幾好既. 叫佢比d沙拉醬黎點天婦羅.都笑笑口拎.
埋單都幾快.

不過認真,差唔多$160 per p 呢個價黎講. ,,,,,,k buffet 都好過呢間多多聲.
2011-08-28
10 分鐘 (堂食)