2018-02-03 465 瀏覽
聽人講依間放題成日都好多人食,所以我同朋友一個星期前就book左佢黎食,但係點都估唔到原來食個日就係最凍個日,真人生第一次凍冰冰食放題😖依到食放題一食就食兩個鐘,想食得多野,當然就先唔好食壽司個D先,所以我同朋友叫左大量魚生黎食見到D魚生黎個陣,單係見個買相已經贏矖😱而食落去個感覺係點相信唔使講都知好食👍跟住就見到佢上左一碟碟嘅壽司上黎,初頭見到都覺得佢地好細,感覺上好似一口壽司🍣好特別😄但係其實事後諗下如果D壽司都唔係咁細,就會好快飽,試唔到跟住落黎所介紹嘅野食😎依間放題都幾特別,其實好少見到放題有牛舌食,依間就唔例外,所以我地一叫就叫左八舊,當然鍾意試新嘢嘅我就食左其中六舊,前提當然就係好食先會食咁多舊,係一大推薦👍👍最後都好想同大家介紹下依到D飲品,係竟然有我鍾意飲嘅酒,仲要係桃酒,不過佢其實除左桃酒,仲有梅酒同清酒俾大家🥂所以話依間鋪真係又多選擇又有好多好野食🤤

所以話依間鋪真係又多選擇又有好多好野食🤤

2018-02-01