2018-03-15 140 瀏覽
近期最愛去打邊爐既地方- 雞皇.平時打邊爐我對湯底要求並唔會要求太多,因為料令的話,清水都變精華。但呢到就完全相反啦。呢到既湯底係令到我一次又一次想來食既原因,我叫既係胡椒豬肚雞湯,用既係新鮮豬肚,食落同冰鮮就係唔同,比較爽身。加埋其他配料一齊煲,呢個湯頭真係一上個煲已經飲左兩碗。第一推薦係個湯,咁之後呢?就係呢個牛根丸。呢個牛根丸係我食過最好食既,爽口,有肉汁,而且有好濃既牛味。呢個真係必點。老闆娘話今日有新鮮大蜆,夠曬新鮮,上到檯都中見到係到郁,掉埋落去煲個湯底又提升另一個層次。手切牛頸就都係正常水準,收呢個價錢比返對應質素你,絕唔會好似街好多其他食店咁俾啲唔對辦既貨你。總括來講呢到係絕對推薦,大家記得先飲啖湯再打邊爐啦🤗🤗🤤🤤
近期最愛去打邊爐既地方- 雞皇

總括來講呢到係絕對推薦,大家記得先飲啖湯再打邊爐啦🤗🤗🤤🤤
2018-03-14