2016-07-01 465 瀏覽
好耐冇食CPK, 仲記得以前LCX的CPK,十分鍾意個海景和餐廳, 今日係TKO又去食下。三人order左三個lunch set, 有湯,餐茶和main, 正常價格,$58 至$70 一個set,分量for 女仔就啱啱好。Hawaiian BBQ Chicken pizza細size, 有燒雞,菠蘿好juicy,pizza餅又crispy, 加onion,好味!Spaghetti carbonara 好creamy, bacon又脆,個意粉係al denta, 加D青豆,正!好鍾意食下D齋意粉,呢個Tomato basil spaghettini就係啦!蕃茄汁感覺好fresh,配幼意大利粉就真正食到chef嘅功力!湯就揀左個Dakota smashed pea & barley soup, 好rich,I like 薏米蓉,好啱夏天!