2022-05-24 3141 瀏覽
我呢個九龍人好少去屯門搭輕鐵既次數係一隻手數得晒無留意上落車都要嘟八達窿哎呀~大鄉里呀🫣✐ 優點:·份量多·定價合理·平日午餐免收加一服務費✐ 缺點·女職員粗口爛舌,好生活化🤣·午餐選擇唔多·地方偏格涉❒ 黑糖蘋果西打豬軟骨飯 — $64一上枱第一個感覺係⋯😦omg好大份,豬軟骨舊舊至少都有半個女仔手掌咁上下大細🫠不過豬軟骨唔夠稔仲夠粗鞋,個底偏油,唔知係咪就快放break有啲位唔夠熱😪😪!?份量多都挽救唔到成件事⋯⋯❒ 夜市地瓜條 — $46超讚!熱辣辣🤩粗身蕃薯條炸得外脆內嫩,夠粉夠綿,係我最愛既質地,灑上適量既梅子粉,酸酸咪咪開胃又能夠和中油膩,忍唔住一條駁一條食😎❒ 黑糖茉莉花冬瓜茶 — $28天氣大熱,我都忍唔住飲兩啖凍野降溫🤫冬瓜茶味道突出,黑糖獨有香味加唔少分,甜度適中,配熱辣辣既野食感覺幾岩🤣其實原定係黎做日本妹呀嘛🇯🇵點知做左個唔上唔落既台妹🇹🇼🤫食飽再去屯赤散步然後又用返個幾鐘出返市區🙂🙃
我呢個九龍人好少去屯門

·份量多
·定價合理
·平日午餐免收加一服務費

✐ 缺點
·女職員粗口爛舌,好生活化🤣
·午餐選擇唔多
·地方偏格涉