餐廳: 班蘭葉印尼餐廳
資訊:

2021-03-19 909 瀏覽
之前都好想試印尼菜, happy friday揀左lee間, 但有少失望, 冇想像中既wow。2個人叫左2個main,1個菜, 其實唔貴, 但係普通左d。辣死你阿媽:椰汁飯幾香,丁香魚花生有d過咸,炸雞最正係岩岩炸起,豆餅冇咩味,炸蛋就普通蛋一隻。大粒包細粒牛丸:個牛丸成個拳頭咁大, 里面包左2粒細牛丸同鵪鶉蛋, 細既丸同蛋唔夠熱, 粒丸太大粒, 里面d野係應該要煮好耐先熱得返,牛丸味道正常但有d過咸, 食到最後1啖都食唔落去。碗仲有麵但勁少, 唔夠食。丁香魚炒苦瓜:2樣野炒埋一齊感覺新鮮,但又冇咩特別話好食。3樣野加埋244蚊, 唔知係咪我叫錯左, 明明見到不斷有客入黎,應該食物水準唔差, 但我叫既野食好似冇咩特別。

丁香魚炒苦瓜:2樣野炒埋一齊感覺新鮮,但又冇咩特別話好食。

2021-03-19
10 分鐘 (堂食)