2018-07-20 193 瀏覽
係eatigo訂左位,7點火鍋有9折。張檯都幾細,早左15分鐘到都係得2人枱我地,啲嘢食完全放唔晒。不過值得一讚係佢地唔似普通放題落單用紙,而係係過膠左既order紙上面用sharpie寫,抹左就可以重用多謝支持環保入正題,我地叫左個冬蔭湯底少辣,辣就辣啦,但酸味欠奉,要自己加d連生蝦上既青檸汁落去打邊爐湯底都已經咁,都冇乜心機再試其他野。湯底本身有兩隻蝦同青口,唔算細但唔係特別新鮮,但菇呀車厘茄呀都ok既由於唔駛加錢既美國肥牛片睇落勁肥,我地加錢叫左手切牛肩肉。顏色黑黑地但肉質算唔錯,香牛味可以揀既食物都幾有特色,例如生菜包同扎肉係好味既,mama麵更加食左3個 除左可以落單,出面菜呀丸呀野飲都係任拎,魚皮脆卜卜其他大部分都係平時打邊爐放題有既野,可惜無我最愛既蟹粉丸另外可能太忙嘅關係d waiter黎錯咗幾次野,又漏單,有幾次都要催幾次先黎。anyway,如果呢個價錢($198一位)食呢個湯底應該無下次
係eatigo訂左位,7點火鍋有9折。

多謝支持環保

打邊爐湯底都已經咁,都冇乜心機再試其他野。

除左可以落單,出面菜呀丸呀野飲都係任拎,魚皮脆卜卜
其他大部分都係平時打邊爐放題有既野,可惜無我最愛既蟹粉丸

2018-07-19