餐廳: 大家樂
資訊:

放工因為MTR太多人,用唔到電話落定外賣送餐。落車後決定去Yoho大家樂睇下有無啱食的晚餐。原來大家樂有個外賣套餐,$120就已經3餸 + 2飯 + 1灼菜 + 2甜品。叫咗粟米魚塊,芥末脆雞球,菠蘿咕嚕肉。- 如果以呢個價錢,性價比真係幾高。- 食物的品質合格,份量亦可以接受。- 唯一可能係有啲唔夠熱,菜式的選擇都算OK。- 甜品唔會太甜,而且材料都算豐富。我另外加錢要咗2個燉湯 (各$13), 再額外加多一個灼菜, 總數$158,十分豐富。另外值得一提,多人排隊俾錢時,可以考慮使用自助收銀,其實系統的設計都十分容易使用。

叫咗粟米魚塊,芥末脆雞球,菠蘿咕嚕肉。
- 如果以呢個價錢,性價比真係幾高。
- 食物的品質合格,份量亦可以接受。
- 唯一可能係有啲唔夠熱,菜式的選擇都算OK。
- 甜品唔會太甜,而且材料都算豐富。

2023-03-02
外賣自取