2015-10-31
新開一家來試下,我們六點到已經有6家人在等inculde我們。店員解釋而家D台就完下午茶時間,要等一等。等到台個天花滴水,滴左兩次去我老爸度。差點在台上,無人理。評:勝瓜OK,正常不是特別好。6/10評:南瓜餅,內是豆沙,偏甜,可以當甜品。7/10評:春卷炸得有D lone, 我就OK,我家人不太喜歡。7/10個雲吞雞正常,個湯少許咸,夾埋雞就OK,個雞無咩味,所以都合格6/10。四小碟,味道怪怪又細,除了皮蛋豆腐。3/10年糕用沙茶炒,很奇怪味,又甜甜地。我們一家平定唔arm食。無分可以俾。這店不是上海那些餐館,很奇怪。東坡肉,好細份,一人一口,味道比較重豉油味。6/10呢個野又跟東坡肉出,我們食晒先來。要打包拿走。最令我火滾係膠袋要收1蚊。明白膠袋要收費,政府定左收0.5元,你憑咩要收1元,太過份。呢道出餐很慢,服務一般,我們同旁邊都叫東坡肉,當然我們入單先,之後我們食完隔離無得食就問個店員,年糕你就一齊炒,東坡肉又唔一齊整. 我們就是食完就走,由於太細份,我們加年糕,足足等左20分鐘,我們都唔想左住做生意,我們話未煮就算,佢又話製作中。個人建議如果你趕時間就唔好來。
店員解釋而家D台就完下午茶時間,要等一等。
等到台個天花滴水,滴左兩次去我老爸度。差點在台上,無人理。
四小碟,味道怪怪又細,除了皮蛋豆腐。3/10
我們食晒先來。要打包拿走。最令我火滾係膠袋要收1蚊。