2004-10-09 11 瀏覽
叫了焗芝士銀鱈魚意粉和薑汁燉奶, 燉奶先上檯, 本來以為侍應會識做, 應等客人食了主菜才上甜品, 可惜燉奶先上, 咁就無謂坦凍, 燉奶不夠薑汁味, 亦不夠辣, 又不是很滑, 味道一般, 可能此店不是專做甜品, 故亦不能強求, 之後等多約五分鐘, 意粉上檯, 香噴噴的芝士佈滿了整碟意粉, 食了幾啖, 已經覺得幾溜, 因為實在太多芝士了, 而小妹的銀鱈魚無咩肉食, 可能因為那部份剛位於多骨的地帶, 魚亦有點兒腥, 味道普通, 最後小妹才發覺此餐廳晚市需加一, 但小妹認為這裡的侍應服務普通, 落order時也只是劃紙仔, 真係懷疑有咩需要再收加一此餐廳的座位分佈太密了, 經常都人撞人, 給人頗為迫和局促的感覺, 不過幾乾淨, 所以都吸引幾多人係度食o野