餐廳: 歌德(美式)餐廳酒吧
資訊:

2007-09-15 72 瀏覽
昨日去完呢一間COCO DUCK, ORDER了一杯熱檸樂,買一送一o既Corola beer, 同埋\\\'牛油果芝士肉醬焗薯皮\\\' ($48), 一碟有6件, 有一兜仔酸忌廉撨唻食, 本人覺得好好味, 好啱送啤酒.再早幾日試過\\\'什菌汁露筍鴨胸天使麵\\\'都好好味, 份量好多, 每日過咗晚上10點仲有66折(頭盤小食同飲品除外), 真係好抵食! 之前食過炒飯,魚手指薯條,墨西哥辣肉醬粟米片... 都好掂, 佢\\\哋o既食物從來未令我失望過.佢\\\D飲品都好得, 普通嘢好似檸茶凍啡等等當然冇問題啦, 最掂係COCKTAIL調教得不錯, 唔會好似某D酒吧溝到杯嘢淡茂茂, 冇厘酒味, 一係就太甜成杯糖水咁. 價錢亦OK, 平過其他荃灣區o既bar.餐\\\廳環境不錯, 厠所乾淨. 都有客玩大話骰同猜枚,但個場夠大, 整體都唔算係好嘈吵, 可以同朋友舒舒服服咁傾吓計, 唔駛擘喉嚨唻講.D待應生都幾nice, 同客人有講有笑. 我朋友o既熱檸樂要求要用Zero Coca Cola都得; 有個waiter見我哋差不多飲晒自己杯嘢仲主動送上兩杯熱水; 如你覺得空調太大/唔夠, 同d

D待應生都幾nice, 同客人有講有笑. 我朋友o既熱檸樂要求要用Zero Coca Cola都得; 有個waiter見我哋差不多飲晒自己杯嘢仲主動送上兩杯熱水; 如你覺得空調太大/唔夠, 同d待應講, 佢\\\哋會即刻調教溫度... 服務周到亦係我經常光顧o既原因之一.