2021-12-31 117 瀏覽
這間位於銅鑼灣既樓上cafe,上個月跟同事來吃過lunch,今次就跟朋友夜晚再來chill一下!餐廳的環境好有懷舊的感覺,牆上亦有不少有趣的壁畫!黑松露大啡菇意大利飯,意大利飯拌入了黑松露,所以食落啖啖都有黑松露的香味,大啡菇上面還有芝士,食落鮮甜又有芝士的咸香!龍蝦尾青醬意大利粉,龍蝦尾大大條超級吸引,用上蒜蓉一齊整,有好香的蒜蓉味!意粉拌入青醬,味道清新美味!水牛城雞翼,雞翼上面有不少的水牛城醬,雞肉都幾嫩滑juicy,味道酸酸辣辣,很過癮!特濃朱古力,凍冰冰的天氣很適合飲返一杯朱古力,雖然我選了凍朱古力,但是飲了都會覺得好暖和,而且還有棉花糖作裝飾,勾起了兒時回憶!芒果梳打,有陣陣的芒果味,味道不會好甜,有種清新的感覺!
餐廳的環境好有懷舊的感覺,牆上亦有不少有趣的壁畫!
芒果梳打,有陣陣的芒果味,味道不會好甜,有種清新的感覺!
2021-12-20