是日下午茶🎈營養滿分既燕麥配滋味爆漿珍奶吐司😍放假放咗差唔多大半年🤦🏻‍♀️突然之間返學大家都有啲唔適應...🤪聽日要繼續努力上學去👨🏻‍🎓所以今日同哥哥出嚟食個下午茶鬆一鬆🥳你去咗中環嘅茶湯會😍因為哥哥好鍾意飲佢哋嘅新鮮水果茶🍎🍊🍓今次我就試咗佢哋新出燕麥系列既燕麥觀音珍珠拿鐵 🌟飲茶品加珍珠就試得多😆加燕麥我真係第一次😛佢地既燕麥🌾係由台灣直送架👍🏻 燕麥仲有好處✅改善免疫系統✅減肥瘦身✅預防便秘✅改善血糖✅降壓降脂✅防癌抗癌✅改善情緒味道真係難以筆墨形容,最好就自己嚟試吓喇😜满足飽肚感之餘,低脂健康唔會肥😁哥哥通常都飲佢哋新鮮水果茶🍊🍓可以潤燥、補水又護膚🥰健康養生👍🏻水果茶香甜又含豐富維他命🍊,促進營養吸收,更有助增強抵抗力,加快感冒痊癒速度💪🏻所以我都會每星期同佢飲一次💗最後不得不說佢哋嘅爆漿珍奶吐司🌟將珍珠放入方包裡面,再用飛碟機😍方包加入咗珍珠奶茶醬同芝士🧀再放入飛碟機熱壓🔥即叫即製所以經常手嘅時候都仲好熱😛珍珠口感軟糯煙韌😋仲有熱溶嘅芝士滲出配搭埋令味道非常豐富多重👍🏻
是日下午茶🎈營養滿分既燕麥配滋味爆漿珍奶吐司😍