今日打算去打邊爐,上到去見到客人唔多,就問問佢樓下嘅特價餸係邊張紙,但無人職員理我,我再叫多次,點知個職員好悔氣咁同我講自己唔識睇咩。都唔緊要,咁之後我就點咗個湯底同幾個餸,諗住食完唔夠再叫,點知等咗超過半個鐘,接近45分鐘,所有野都未尼,連湯底都冇,連隔離果幾枱遲過我地尼嘅都尼齊晒野,仲食緊添,我地一樣野都未尼,職員見到我地坐咗咁耐都冇野食都唔識主動尼睇睇,都唔緊要,我去問職員,我不斷揮手,職員都唔理我,我行出去同佢講,佢話同我睇睇,點知又係冇回應我,都唔知有冇同我睇,等咗陣我再去問職員,佢話將我張單放埋咗一邊,冇入過單,果刻我火都尼,我地等咗成45分鐘,竟然冇落單,我地即刻話唔食了,走人,成肚火,咁樣邊係做生意㗎,唔想做就唔好做!!!尼間火鍋今次我都係第一次尼,但亦都會係最後一次,我以後都唔會再尼,我亦都會同我d親戚朋友講,叫佢地唔好去幫襯,服務態度差,唔理客人,本來開開心心嘅年三十晚餐,就咁比佢搞到變咗一次唔開心嘅經歷!!!春夏秋冬火鍋,我會記住的!!!
2018-02-15