2018-10-24
朋友介紹呢個小咖啡店的咖啡超好飲,店員超級靚仔(???)推薦我呢d咖啡控必定要一試!😂😂靚仔當然唔係吸引我去試既理由啦,重要係咖啡!好啦~咁我即刻約朋友去試!點知一試必愛上了!原因係鰻魚炒蛋多士天呀!條鰻魚大過我塊臉呀,好好食!(不過我朋友話有少少腥)我又食唔到喔~炒蛋滑到不得了,唔係成舊舊果d,好好食呀!下面塊多士脆架係用料豐富仲有這個牛角麵包!睇相都睇得出d料多到個包hold唔住,但個醬無咩特別,個蝦都唔脆~正常啦送的,每人一粒,好cute呀意粉幾香,蝦都幾爽口脆口,不過意粉偏硬可能有人中意咁硬既🙊🙊🙊朋友至愛!睇唔睇到入面既流心煎蛋流緊出黎,雞排好大塊,多士好脆,超飽的哦!左邊係熱既芝麻咖啡,其實我都唔太愛芝麻味,但朋友想試就試下,點知又幾得意,芝麻味同咖啡味都有,各不相讓,右邊ice latte,正常味~說好得超靚仔唔見喔😂😂迷死人既咖啡又太誇張,反而食物好正,咖啡不錯,價錢超便宜!坐得舒服,店員又nice,真心推薦!係位置較遠~
原條鰻魚炒蛋多士
鮮蝦沙律牛角包
小小咖啡蛋糕仔
黑松露大蝦意粉
流心煎蛋雞排三文治
芝麻咖啡,latte