2024-02-02 935 瀏覽
佢星期一至五都有優惠,我經常去既係星期三食和牛漢堡,大份夾底食。揀medium 岩岩好,又juicy又好食,不過最近佢啲牛好似多左筋,食到最尾有「幾粒」係咬唔爛既牛粒。另外我唔太中意佢default既yam薯條,我會轉番regular fries,因為係大條同粗啲既薯條,yam係無咁粗身同甜啲,我就麻麻地。去到依度當然唔少得happy hour,男朋友叫lucky peach我叫Monk-ie Business ,今次佢果杯酒味勁啲peach味反而無咁多,我就無酒精既,似係凍檸茶溝可樂,都幾得意。環境方面好chill,中意依度既atmosphere !加埋多優惠,基本上最少都兩星期一次來依度。

2024-01-31