2020-04-03 281 瀏覽
買完跑鞋搵見到呢間之前經過過幾次都無機會食嘅 Burger.我哋見有4人枱坐咗1個人,搭枱坐另一邊。(嗰時仲未有1.5米限制)之後的人就都要等位或者坐high seat.佢係自助形式,出去叫餐,到牌仔響了就出去攞。2個人一人叫咗一個burger,加2個小食,夠了。我要了Beyond Burger,佢仲切開兩份俾我,朋友的avocado burger 就無切成個上。唔明點解。塊burger patty 我覺得有點重口味,可能因為想令你有牛肉味所以要咁。整體嚟講都好滿意嘅。如果佢價錢可以做到大眾化啲,我唔介意食多啲。小食要咗$12 sausage 同埋日式餃子。朋友話sausage 好impressive,因為好似真的腸,texture,味道令佢好高興。日式餃子就同真餃無乜分別,係個皮厚啲。本來想叫飲品,但係佢果茶賣晒,無乜其他想飲嘅嘢所以無叫飲品了。
之後的人就都要等位或者坐high seat.
佢係自助形式,出去叫餐,到牌仔響了就出去攞。

2個人一人叫咗一個burger,加2個小食,夠了。
唔明點解。

小食要咗$12 sausage 同埋日式餃子。
日式餃子就同真餃無乜分別,係個皮厚啲。

素食漢堡
Beyond Burger