2023-07-30
📍旺角-八木橋日式燒肉上星期同朋友去完食依間位於旺角T.O.P.嘅日式燒肉放題✨🍖覺得性價比好高!♪( ´θ`)ノ想推介俾大家!一齊怒吃日本A4和牛吧!😋✔️🍖雨 (120分鐘放題)為咗慰勞返工返得好辛苦嘅自己 嗰日同朋友仔一齊叫咗「雨」依個餐!有超過110種食物可以仼食!頭盤會有A5和牛西冷!你哋睇吓相就會見到有幾大塊♪( ´θ`)ノ✨🥺一路煎一路傳來陣陣牛油香 另外呢一嚿西冷肉質好林 一剪就剪得開~ 食落啲牛油香直頭滲出來🥺👍🏻!🥩牛肉脂肪分佈好平均!如果大家鍾意香口啲嘅牛可以試吓 A4黑毛和牛三角腩! 呢一款嘅牛肉,因為脂肪會比肉多 咬落去,陣陣油香!推介(///▽///)————📍旺角-八木橋日式燒肉地址: 旺角彌敦道700號T.O.P. This is Our Place 4樓409A & 409 B號舖#gluttonlifecafe #gluttonlife旺角 #旺角 #hkfoodie #yummy #food #cafe #hkcafe #hkfood #hkgoodblogger #chill #hotdog #dogfriendlyhkrestaurant
🍖雨 (120分鐘放題)
————
📍旺角-八木橋日式燒肉