今日,同朋友放工去旺角行街途經百寶利商業中心,見到有丁丁烤魚宣傳展示架,hkd 298加一 有烤魚🐟,鷄煲🐔,海鮮拼盤和火煱放題,決定一試😍環境也好寬敞,好多卡位,可以舒舒服服談心小食有大约3至6款,而且無限添加,分別有炸饅頭,鹽穌鷄,麻辣魚皮,麻辣鷄軟骨,涼拌青瓜,十分開胃之後有刺身拼盤,每種刺身也好鲜甜首先我地揀左萬州烤魚🐟,辣度選了香辣,烤魚肉質鲜嫩,加上葱,辣椒,十分惹味😋招牌惹味鷄煲🐔鷄件嫩滑,配上不同香料,惹味十足,而且可無限添加,正😝之後我地揀了出名滋補花膠鷄湯底,啱哂女士進補一下飲下湯,我地打火鍋,時令海鲜拼盤有鲜蝦🦐,鮑魚,扇貝,蠔,蜆,賣相十分吸引,有水煙冒出,而且每款海鲜也好有鲜味,打邊爐一流再之後我地分別order水魷魚,安格斯肥牛,M5和牛,鷄件和油麥菜,真係食到好滿足😍

環境也好寬敞,好多卡位,可以舒舒服服談心

之後有刺身拼盤,每種刺身也好鲜甜

招牌惹味鷄煲🐔
鷄件嫩滑,配上不同香料,惹味十足,而且可無限添加,正😝