-難得朋友生日🎂,今次就同朋友一齊去牛陣慶祝🎉,梗係要食餐好!依餐牛陣放題真係好滿意,食物又高質😎-日本產黑毛和牛火鍋放題🐮($289)一上爐之後,侍應教我們正宗煮壽喜燒方法🤤-首先將和牛脂肪落鍋煎,再加入京蔥和洋蔥炒香,之後就可以煎和牛🐮,加入少少壽喜燒甘露,食之前蘸上蛋汁🤤好好味!和牛配蛋汁真係無得彈😋,和牛肉質鮮嫩👍🏻,油花分佈十分均勻😍,超級滿足!食完和牛壽喜燒之後,就可以加入日式清湯和壽喜燒甘露調製成火鍋🥘啦~-本身套餐都有海鮮🦐🦑,豬肉🐷,牛舌和蔬果拼盤🥬!材料份量十足😆另外,如果食唔夠,仲可以去自助區揀食物,肉類有雞肉、腸仔、魚蛋,羽衣甘藍,生菜🥬,南瓜🎃,烏冬,粟米🌽,蕃茄🍅等等⋯⋯如果想食熟食,都可以揀咖哩牛肉飯🍛,可以選擇健康穀米飯 或白飯🍚!-飲品都有最基本的款式,包括:汽水🥤,Jolly sandy,冬瓜茶等等😆-甜品方面,係任食Haagen-Dazs雪糕🍨,有4款口味可以選擇:有朱古力🍫,草莓🍓,曲奇雲呢拿⋯⋯超級正🤤-

日本產黑毛和牛火鍋放題🐮($289)
一上爐之後,侍應教我們正宗煮壽喜燒方法🤤
日本產黑毛和牛火鍋放題

首先將和牛脂肪落鍋煎,再加入京蔥和洋蔥炒香,

日本產黑毛和牛火鍋放題