2022-09-28 99 瀏覽
雖然自己唔係足球迷⚽️ 但聽朋友講呢間餐廳幾好食環境又唔錯 所以就嚟試下啦餐廳有好多阿仙奴嘅波衫掛晒喺牆 可以搵下有無自己中意嘅球星⚽️⚽️又用左好多阿仙奴嘅裝飾 連地下都係仿草地環境闊落 我地仲坐到打卡鳥籠位 正我地叫左兩個set dinner都唔係好貴 有個main+salad+湯+蒜蓉包+茶/咖啡 都係$16x-$29x🥗是日精選沙律好得意 佢係用個真空玻璃甖裝 可能就係因為咁 沙律菜可以保持到新鮮juicy沙律醋就偏甜 適合大部份人口味🫕🥖雜菜湯+蒜蓉包個湯好多雜菜 所以蔬菜味比較重 有少少辣味幾開胃而蒜蓉包就真係好重蒜香牛油味 真係岩岩烘好熱辣辣🦞波士頓龍蝦配美國44 FARMS 牛柳🐮估唔到半隻龍蝦都幾大隻 而且肉質夠實即係夠新鮮上面配埋芝士沙律醬真係好惹味😋牛柳就叫左5成熟 算係OK有外脆內軟嘅效果 而且鎖到D肉汁喺入面薯菜用左薯蓉、雨衣甘藍、蕃茄仔份量充足 都幾飽架講起都好想再食過🤤🤤🐟香煎深海石斑魚柳拼日本北海道刺身帶子配意式蕃茄莎莎朋友想食D無咁飽嘅食物 所以就叫左個魚一切開 wow 魚入面好多汁同魚油🤤個蕃茄莎莎更突出左魚嘅鮮甜 同埋肉質煙韌帶子佢就輕輕煎左個面 兩樣食
雖然自己唔係足球迷⚽️ 但聽朋友講呢間餐廳幾好食

估唔到半隻龍蝦都幾大隻 而且肉質夠實即係夠新鮮
上面配埋芝士沙律醬真係好惹味😋
牛柳就叫左5成熟 算係OK
有外脆內軟嘅效果 而且鎖到D肉汁喺入面
薯菜用左薯蓉、雨衣甘藍、蕃茄仔
份量充足 都幾飽架
講起都好想再食過🤤🤤