旺角🚇極尚大喜屋🏮原來由始創中心搬咗過嚟雅蘭中心,比之前仲近港鐵站😍,地方更加寬躺🥰,而且食品款式🧆同埋質素都有所提升⬆️!熱盤區♨️地方比以前更闊落,款式更加豐富🤩,而且 refill 得幾快👏。嘢飲🧃款式包羅萬有👍,梅酒🥃、清酒🍶、罐裝啤酒🍺一應俱全。刺身🐟新鮮美味🤤,款式又多,擺盤亦都幾靚🤩。除咗🇯🇵日式刺身🔪,仲有🇹🇭泰式生蝦🦐添!呢度嘅壽司🍣款式特別多,而且各有特色😍,最正係有🦆鵝肝壽司同埋海膽軍艦😋!呢間新店🎊仲係全港🇭🇰第一間有任食🤩干鮑嘅放題店,鮑魚入味又鮮甜🤤,花膠厚肉又腍又滑😋,入面仲有好多🥰瑤柱絲添!除此之外,熟食方面仲有即🔥燒川式🌶️燒蠔🦪任食😍,啲蠔🦪大隻肥美,配上辣椒🌶️炸蒜🧄,鮮味又惹味🤤。避風塘炸🔥軟殼蟹🦀亦都係我心水推介🥰,香辣惹味又酥脆🤩,而且入面仲有少少🤏炸魚皮,雙重滋味😋!呢度嘅🍮甜品亦都不遑多讓😍,每款都細細🤏件,大家可以試多幾款🤤。可以任食 Häagen-Dazs 雪糕🍨,亦都係呢度嘅🤩亮點之一,今日仲有🥰四款口味添,正呀!另外佢哋仲有軟雪糕🍦,而且今日有少見嘅巨峰提子🍇味,真係幾飽都要😋食埋佢!

嘢飲🧃款式包羅萬有👍,梅酒🥃、清酒🍶、罐裝啤酒🍺一應俱全。

刺身🐟新鮮美味🤤,款式又多,擺盤亦都幾靚🤩。

除咗🇯🇵日式刺身🔪,仲有🇹🇭泰式生蝦🦐添!

午餐