今晚補足個friend生日.. 又唔知食乜好..去問下好朋友意見.. 佢建議我試下呢間.. 咁就決定試下.. 我地兩個女仔.. 叫左一個凱撒沙律, carbonara, 燒焗羊鞍, 朱古力軟心蛋糕..凱撒沙律--好細碟.. 味道都ok.. 不過如果d菜再新鮮d.. 脆d就更好.. carbonara--轉左扁意粉.. 味道都幾好.. 意粉亦有口感.. 燒焗羊鞍--有3件.. 份量ok.. 叫左medium.. 不過就唔係每件都係medium..但幾好食.. 唔韌.. 個薯蓉都好好食.. 朱古力軟心蛋糕.. 真係好似食評人話有湧出黎既感覺.. 很豐富的視覺享受.. 如果朱古力再苦一點就更好.. 不過都係好ok的.. 唯一令我感覺不太良好的.. 就係d侍應成日好似好趕時間咁.. 未食完就好似想收左你d碟咁.. 但實際上間餐廳o個時係唔多人架喎..