身為麵包控嘅我,當然都係好鍾意食Burger!!!😝而呢間位於旺角嘅漢堡小店我已經回訪咗第三次🤤餐廳嘅burger同其他美式漢堡包店唔同嘅地方係佢哋所有漢堡包都採用黑糖麥包😋而且價錢最平~$60就有交易,性價比都算高,仲有意粉/沙律/意大利飯可以叫🥰🌟澳洲和牛芝士堡🍔 $112 (+$20轉套餐)想講呢個和牛漢堡真係好好食!🥹burger超大個,包體係黑糖麥包,烘得好香脆,帶有淡淡嘅黑糖香😌中間夾住澳洲和牛、生菜🥬、蕃茄🍅同芝士🧀和牛漢堡扒好厚,而且煎得好香!一路食啲肉汁一路湧出嚟💦超Juicy😍而且牛肉味係好濃,又保留都牛肉嘅質感,好好食😋配埋生菜同蕃茄令成件事冇咁油膩,連👦🏻都話好好味!🥰🤤另外+$20就可以有薯條🍟同飲品,薯條份量好多添㗎🤤🌟羅勒白酒帶子蟹肉意粉 $102 (+$20轉套餐)餐廳用咗扁意粉,醬汁好creamy又好掛汁😚上面有幾粒香煎帶子同一絲絲嘅蟹肉!帶子爽口彈牙~蟹肉份量都幾多🥰而且幾鮮甜㗎!🌟花生奶昔🥜 (跟餐+$21)其中一個回訪咁多次嘅原因係因為佢有花生醬奶昔😍我的最愛haha😗餐廳係用明治牛奶🥛所以奶味好濃郁🥰而且花生味好出,餐廳冇用雪糕,所以飲落唔會好

🌟澳洲和牛芝士堡🍔 $112 (+$20轉套餐)

🌟羅勒白酒帶子蟹肉意粉 $102 (+$20轉套餐)

🌟花生奶昔🥜 (跟餐+$21)
其中一個回訪咁多次嘅原因係因為佢有花生醬奶昔😍我的最愛haha😗餐廳係用明治牛奶🥛所以奶味好濃郁🥰而且花生味好出,餐廳冇用雪糕,所以飲落唔會好杰,但反而入口順滑🥰冇咁heavy!

🌟熱情果梳打 (跟餐+$20)
呢個係解渴之選😝餐廳會俾原支嘅梳打水🥰雪到凍一凍!熱情果醬酸酸甜甜,飲落好舒服好清爽~

Overall嚟講呢間嘅burger真心高質!大家經開旺角不妨嚟試吓😌

加一服務費:✅

回頭率:❤️❤️❤️❤️💛 (5個❤️為滿分,💛=0.5❤️)

📍地址:Craft burger restaurant & bar (旺角)
旺角廣華街1號仁安大廈地下24B號舖