2023-03-16 372 瀏覽
Yeah🥳🥳🥳🥳去食放題lu~終於約齊幾位靚靚去食飯,但大家各有要求,諗下諗下去左滿屋食放題~🇯🇵 御滿屋日本料理 是香港一家知名日式放題,食物選擇非常豐富,有刺身、壽司、天婦羅、燒物、炸物、冷盤、 飲品.......等等,應有盡有,而且係高質素,唔係一間普通放題店㗎!識食一定先食刺身,大部分都好新鮮,尤其是大赤蝦及北海道帶子。🥢食左咩⁉️🍱刺身:油甘魚、三文魚、帶子 、赤貝、松葉蟹棒、北海道角螺、大赤蝦、泰國生蝦鮑片、八爪魚🍣壽司:有牛油果蟹肉他他、海膽吞拿魚茸壽司🍤燒物:鹽燒牛舌、鹽燒雞翼、和風牛柳粒、燒紐西蘭羊鞍、炸廣島蠔🍸飲品種類都多, 除左啤酒🍺汽水🧃外,最正有冷/熱清酒🍶,比我哋飲過痛快~~最後唔少得食埋個Häagen-Dazs雪糕🍦。
Yeah🥳🥳🥳🥳去食放題lu~

🇯🇵 御滿屋日本料理 是香港一家知名日式放題,食物選擇非常豐富,有刺身壽司、天婦羅、燒物、炸物、冷盤、 飲品.......等等,應有盡有,而且係高質素,唔係一間普通放題店㗎!識食一定先食刺身,大部分都好新鮮,尤其是大赤蝦及北海道帶子。

🥢食左咩⁉️

🍣壽司:有牛油果蟹肉他他、海膽吞拿魚茸壽司