2023-10-28 1422 瀏覽
🥩旺角韓式無煙燒肉放題🥩出去旺角行街買野,經過朗豪坊見到呢間燒肉放題好吸引😍之前經過一次已經想去食了,可惜無時間~今日終於比我食到😋我地今日叫左Supreme Set ($298),價錢相當實惠,包含咗牛肉拼盤,牛肩肉,牛五花,厚切牛舌,首爾牛肋條,西冷,牛板腱,廣島蠔,蜆等等🍽岩哂一班牛魔王😈除左以上燒肉,仲有一個自助bar檯,有幾款韓式前菜,炸薯條🍟炸雞塊,同埋朱古力蛋糕仔🍫食材方面幾新鮮❤️我自已都另外叫多左幾碟🤣地點位於旺角朗豪坊,好方便👍餐廳設計得好乾淨光猛☀️而且個感覺好似實驗室咁,裝修風格令人耳目一新!連飲品樽都設計成三角燒杯形狀,好得意❤️呢間餐廳最值得讚既係,佢個燒烤爐有抽風系統,所以唔會好大油煙味,食完燒肉都無人聞得出呀😏佢地而家仲有一個四周年夾波波遊戲🤹‍♀️大家可以玩遊戲,有機會贏得1折優惠!Lab 10 @lab10.hk 地址:旺角朗豪坊10樓26號鋪
🥩旺角韓式無煙燒肉放題🥩
Lab 10 @lab10.hk