2018-06-05 81 瀏覽
一班人行完旺角最好就緊係食放題,而旺角食放題最好就緊係去兆萬啦。一去到樓下已經好多人派傳單拉客,不過我地就諗都唔使諗就上左8樓,因為朋友介紹話呢間好食。一上到去,好多人等位,不過呢度有好多位比人坐,唔使企係度等。可能地方夠大既關係,好快就入得啦。哇,呢度有好多款既野食揀,不過黎放題緊係食刺身先啦。落完單等既時候,已經放左碟小食同醬料係度,咁就等既時候都唔使怕肚餓啦,夠哂細心。呢度既刺身有好多款啊,連帶子都有,仲要係大大粒果隻,真係落好重本呀。而壽司方面,有黑松露系列,食落好重黑松露味,岩哂我呢d黑松露迷呀。而呢個拖羅壽司都好高質,有少少入口即溶既感覺呀。火灸三文魚壽司都好香好好味。呢d手卷細細件,食多幾件都唔會怕太飽呀。野飲方面,有2個大雪櫃揀,連啤酒都有得任飲呀,岩哂鍾意飲酒既人啦。呢間放題的確好高質,難怪咁多人推介啦。

哇,呢度有好多款既野食揀,不過黎放題緊係食刺身先啦。

落完單等既時候,已經放左碟小食同醬料
係度,咁就等既時候都唔使怕肚餓啦,夠哂細心。

呢d手卷細細件,食多幾件都唔會怕太飽呀。

呢間放題的確好高質,難怪咁多人推介啦。