2020-07-18
旺角依間滿屋超超超超多人,地方好大,但係都爆哂全場,而且係同隔離枱都坐得好埋,可想而知幾受歡迎,一定要訂位呀😂/平日自選2小時時段,我2人8點入去加埋都係$501,都有每人一杯Haagen-Dazs/ Movepick/ Dreyer’s 雪糕🥰/依間有啲野同其他分店唔同,例如冇香芋丸,就變左炸忌廉蟹肉棒、炸多春魚。天婦羅,就有鯛魚天婦羅。✨經OpenRice訂位有95折(詳情可留意 OpenRice)-🤍刺身刺身,刺身每樣都新鮮,切得厚薄適中,不錯🥰/🤍炸物⭐️⭐️⭐️⭐️炸物叫左芝麻雞翼、吉列蠔,芝麻雞翼係唔同放題店食過,依間係最保持到肉汁。仲有依間獨有既忌廉蟹肉棒、多春魚。 忌廉蟹肉棒就比較重忌廉味,一整塊都充滿忌廉。-環境:7/10服務:7/10好味指數:7/10回頭率:6/10
🤍刺身
[滿星]⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️‼️
最好食既就係刺身,刺身每樣都新鮮,切得厚薄適中,不錯🥰
🤍炸物
⭐️⭐️⭐️⭐️