2022-01-17
✲゚。🍲旺角無限時台灣養生涮涮鍋🐮🔸 湯底 🔸湯底有19款選擇我揀左田園蕃茄濃湯🍅同日本壽喜燒Sukiyaki野菌鍋2個湯底都幾好 本身已經放左唔少配料😆🔸 肉類/ 丸類/ 其他火鍋配料 🔸我食左$479果個套餐 以下肉類都可以任叫:極上Prime Grade霜降牛小排Prime Grade安格斯牛麵團美國SRF極黑和牛肩脊肉西班牙伊比利亞黑毛豬西班牙無激素雞豬肉片特別推介極上Prime Grade霜降牛小排同美國SRF極黑和牛肩脊肉 肉質腍身 油脂分佈均勻 好有牛味😋丸類平時食開既都有 😝仲有黑松露墨魚滑 豬大腸 魚皮 響鈴 海鮮 豆腐 南瓜等等 好多選擇 食唔哂咁多款🤣🔸 小食🔸每台都有一份地瓜條🍠 每條都好粗身 炸得好香脆 好食😍仲有個紙袋同埋四款口味嘅shake shake 粉調味🔸 飲品🔸飲品選擇好多 自己出去拎 連熱飲都有架💁🏻♀️我試左2款自家制特色飲品 愛文芒果茉莉花茶🥭同冷泡桂花烏龍淡淡地嘅芒果味加埋茉莉花茶 幾清新又可以解膩👍🏻🔸 甜品 🔸甜品有Häagen-Dazs, Movenpick & Dreyers 雪糕/雪條 😍不過就只限每人一份🙈‼️ 記得上 @open
旺角無限時台灣養生涮涮鍋🐮
🔸 甜品 🔸
不過就只限每人一份🙈
‼️ 記得上 @openrice_hk / 打電話訂定位呀
我weekend去都幾full 🙈
室內裝修以淺色為主 好夠光 地方闊落 適合同朋友慢慢打住邊爐傾下計👯♀️
即使宜家冇晚市堂食 中午坐到6點無限時任食都幾抵🤣
✨ 台灣養生涮涮鍋吃到飽套餐 (7:30 前離座 $479 一位)
+10% service charge
📍 馬祖無限時台灣養生涮涮鍋 @mazunlimitime