最近旺角炑八燒烤推出咗放題,吸引咗唔少食客慕名而來。今次我哋揀咗中價位嘅匠心燒肉放題套餐,入面竟然已經有韓牛,真係超抵食!🤩牛肉佢哋呢個餐有提供韓牛,真係完全超出預期!肉質鮮嫩,油脂分佈均勻,入口即溶,絕對可以滿足到肉食獸嘅胃口!🤤 另外,其他肉類嘅選擇都唔少,例如豬肉、雞肉等等,而且醃製得宜,味道香濃,唔會太鹹,我自己最鍾情厚切五花腩,真係令人非常滿足。除了肉類之外,海鮮嘅選擇都唔少,包括有蠔、紅蝦同八爪魚等等,全部都好新鮮,而且處理得乾淨,仲經已調好味,一整盤錫紙兜拎去燒就可以,非常方便。😋 除咗燒肉之外佢哋仲提供多款韓式料理,當然點少得炸雞,佢哋嘅炸雞係無骨炸雞,食落啖啖肉,味道仲有5款可以揀,我哋最鍾意甜辣,夠傳統韓式味道之外,仲帶點惹味。水冷麵係必點嘅菜式之一,涼浸浸嘅水冷麵,一定係食燒肉嘅時候必要之選,佢哋嘅份量唔多,加上麵條爽彈,食完真係透心涼。放題仲包括任飲嘅汽水、果汁等等,選擇都算多。甜品方面,有4款口味嘅雪糕都唔錯。佢哋仲有提供Asahi Sour,呢款係單點特飲,但現時有優惠買一送一,我哋揀咗蜜桃味同紅番石榴,兩者味道都香甜,可以覆過酒精嘅苦澀味,令其入口更加容易

佢哋仲有提供Asahi Sour,呢款係單點特飲,但現時有優惠買一送一,我哋揀咗蜜桃味同紅番石榴,兩者味道都香甜,可以覆過酒精嘅苦澀味,令其入口更加容易。