2023-07-22
😻係旺角行街食飯,唔想排隊同人迫,可以嚟呢間樓上Cafe,工業風裝修好有Feel ,野食好特式,仲有好多款手工啤酒可以試,同fd飲下食下啱晒!🌟吃吧招牌拼盆($138)拼盆一打開就仙氣飄飄,九宮格啱晒打卡!有六款小食,配搭新鮮開胃,味道都好有驚喜,整體都好食,值得一試!✨包括有煙三文魚果撻、芒果蛤莎莎配餅乾、Parmaham哈蜜瓜、松露同煙燻芝士、魚籽溏心蛋同松露毛豆。🐷烤西班牙豬肋骨($188)最鐘意呢個豬肋骨,煮得好腍好入味,醬汁香甜醒胃,食落唔癡牙,仲好多肉,另外薯條亦炸得好脆口,送酒一流呀!🐮慢煮甜酒燴牛面頰($188)牛面頰好鬆軟,食落仲有膠質既感覺,略嫌味道有點偏淡,不過薯蓉好creamy幼滑,加返分既!🍹青檸蘋果梳打($48)造型好特式,針筒裏面係糖水,可以自己控制甜度,十分消暑解渴!🍻蜜月Honeymoon($78)聽個名就知咩味啦,龍眼蜜蜂味清甜爽口,好啱女仔飲㗎!
🌟
吃吧招牌拼盆($138)
拼盆一打開就仙氣飄飄,九宮格啱晒打卡!
✨
🐷
烤西班牙豬肋骨($188)
🐮
慢煮甜酒燴牛面頰($188)
🍹
青檸蘋果梳打($48)
🍻
蜜月Honeymoon($78)
聽個名就知咩味啦,龍眼蜜蜂味清甜爽口,好啱女仔飲㗎!