2019-09-30
今次去咗兆萬中心食,真係好少搭𨋢上去食野🤣,因為呢棟野其他餐廳都出哂名架啦🤭而且樓下又多人派傳單,不過有朋友介紹呢間放題都唔錯,所以就去試吓佢😳呢度$229一位,食兩個鐘,價錢都合理,而啲座位都係四人卡位為主,所以我哋兩個人坐得都舒服😌,而呢度有三款鍋物俾我地揀,仲有可以揀食海膽同生蠔,每人有一份quota😆和牛壽喜燒啲牛肉望落都係ok,食落唔韌,有驚喜😀個湯夠味,啲食材唔駛豉油都好食,而且呢度有啲火鍋配料,肥牛,雞件都有嗌,咁就唔會嘥咗個鍋啦刺身拼盤份量絕對跟足你order,樣樣都合乎標準,望落都光澤,而且啲海膽都好濃郁,冇臭😝生蠔好正👍🏻👍🏻食完冇唔舒服鐵板一口牛好香口,啲牛肉嫰,唔韌,都值得一食😀串燒牛舌夠厚身,蝦夠彈牙唔霉👍🏻,羊扒大大夠,有羊味但啲肉比較散啲芝麻雞翼&韓式雞軟骨雞翼表面香脆,內裏juicy🤤,雞軟骨個味道有,不過啲粉厚咗啲龍蝦濃湯烏冬份量都係有三 四啖度,但龍蝦肉有驚喜,都幾多同爽口😆😆啲食物嚟得齊,嚟得快,味道唔錯,服務非常好,收紙仔同執走啲碟都好自動波,呢個真係值得一讚👍🏻👍🏻
和牛壽喜燒
刺身拼盤
鐵板一口牛
好香口,啲牛肉嫰,唔韌,都值得一食😀
串燒
芝麻雞翼&韓式雞軟骨
龍蝦濃湯烏冬
份量都係有三 四啖度,但龍蝦肉有驚喜,都幾多同爽口😆😆