2022-01-14
📍初芋芋圓火鍋紅極一時,原來旺角都開左間甜品店有得食,佢其他甜品都好igable,今次試左兩款甜品一杯飲品🥰👅暖笠笠火鍋 $118呢個芋圓火鍋除左熱仲有凍揀,見天氣涼涼地,食個熱既暖下身😝糖水底就揀左椰汁初芋露~火鍋入面本身有六款鮮果味芋圓,幾特別無咁悶,我幾鍾意荔枝同蜜瓜味😋火鍋入面仲有芋泥,桃膠,蘆薈,紅豆,紫米,桂圓…..總之就係要食到既都齊哂🤣基本上三四個女仔share都好夠食,乜野口癮都過到哂🥰👅黑勇者三文治 $48竹炭麵包入面有超厚既忌廉芝士,再加甜甜地既紫薯,做得到每啖包都有均勻嘅餡料👍離題:強迫症患者表示:切得好靚😎👌🏻👅芋濃濃鮮奶 $42本來食完甜品都驚呢杯嘢飲好甜,不過完全唔會,基本上冇落糖,係鮮奶再加勁大粒嘅芋頭😍反而做到清一清無咁甜既感覺👍#📍初芋芋圓火鍋紅極一時,原來旺角都開左間甜品店有得食,佢其他甜品都好igable,今次試左兩款甜品一杯飲品🥰👅暖笠笠火鍋 $118呢個芋圓火鍋除左熱仲有凍揀,見天氣涼涼地,食個熱既暖下身😝糖水底就揀左椰汁初芋露~火鍋入面本身有六款鮮果味芋圓,幾特別無咁悶,我幾鍾意荔枝同蜜瓜味😋火鍋入面仲有芋泥,桃膠,蘆薈,紅豆,紫米,桂圓…
👅暖笠笠火鍋 $118
👅黑勇者三文治 $48