♡ 旺角放題稱霸|極尚大喜屋 ♡-好多人問我~ 如果去旺角食放題邊間係最好食嘅⁉️🤨食咗咁多間放題 我會答你一定係極尚大喜屋😌 今日就嚟到雅蘭中心嘅呢一間分店💁🏻‍♀️ 水準仍然係keep得好好 平日晚市都座無虛席 好彩有book位 唔使等太耐😛🤣 - ♡ 刺身類 ♡ 雖然天氣凍冰冰 都係要食少少刺身嘅😋我哋叫咗馬刀貝、北海道帶子、希靈魚、池魚王、油甘魚同三文魚。全部都好新鮮 🥰-♡ 炸物 ♡ 呢度炸物 係即叫即炸反而我就唔係太鍾意炸物一早炸定擺出面做放題🤣 炸鮮奶每次嚟都係我必點之選 ~ 今次見到有脆炸貓山王 梗係即刻叫多幾粒食😋-♡ 燒物 ♡ ✨西京燒比目魚 ✨蒲燒鰻魚✨極品金枕頭榴槤燒 同媽媽都係榴槤愛好者我哋都叫咗幾個嚟食😌 -♡ 時令蟹黃扒豆苗 ♡ 呢個豆苗好好食仲有蟹黃😌 見到好多枱都有叫-♡ 金蒜蓉粉絲蒸扇貝 ♡ 真係幾足料~ 扇貝仲幾大隻添-♡ 天婦羅 ♡ 每次嚟食都一定會叫天婦羅 🍤 熱辣辣脆卜卜 😋-♡ 壽司 ♡ ✨鹽燒左口魚每次嚟都係必點嘅~ 油脂好香 入口即溶✨鹽燒三文魚腩✨芝士飛魚子玉子燒呢個真係有驚喜,我幾鍾意🥰✨黑松露蟹肉芝士軟殼蟹🦀✨花之戀
♡ 旺角放題稱霸|極尚大喜屋 ♡
好彩有book位 唔使等太耐😛🤣
刺身類 ♡
雖然天氣凍冰冰
都係要食少少刺身嘅😋
我哋叫咗馬刀貝、北海道帶子、希靈魚、
池魚王、油甘魚同三文魚。
全部都好新鮮 🥰
♡ 炸物 ♡
呢度炸物 係即叫即炸
反而我就唔係太鍾意炸物
一早炸定擺出面做放題🤣
炸鮮奶每次嚟都係我必點之選 ~
今次見到有脆炸貓山王
✨鹽燒左口魚
每次嚟都係必點嘅~ 油脂好香 入口即溶
✨鹽燒三文魚腩
✨芝士飛魚子玉子燒
呢個真係有驚喜,我幾鍾意🥰
✨黑松露蟹肉芝士軟殼蟹🦀
✨花之戀
♡ 極尚椰皇燕窩燉蛋白 ♡
食完炸嘢食返個滋潤嘅甜品就啱晒啦✌️
最後梗係拎埋Häagen-Dazs雪糕啦🥰

⇢店鋪資料:
極尚大喜屋 (旺角)
旺角彌敦道625 & 639號雅蘭中心4樓

🔍尋找同區美食📍
➾ #礦泥黃X旺角
#hkig #hk #hkfoodie #hkgirl #foodie #hkfood #foodstagram #foodblogger #foodgasm #香港美食 #香港好去處 #香港小店 #相機食先 #手機食先#拍拖好去處
#香港美食地圖#香港美食指南