2018-10-05 74 瀏覽
一進到餐廳,感覺氣氛十分好,會播唔同嘅流行曲,讓原本疲累嘅心都有休息嘅時間。刺身之中嘅帶子最為出色,口感好正,而且好滑,完全唔韌,必食!希靈魚好爽口,又新鮮,顏色相當吸引。三文魚都唔錯,好新鮮而且無腥味,入口軟滑。壽司方面,黑松露三文魚壽司是一個十分經典配搭,絕對無令人失望,味道層次豐富而且好夾,黑松露很香濃。天婦羅個皮唔會話好厚,蝦同皮個比例啱啱好。至於,扇貝同沙律配搭幾特別,食落去幾清新,沙律醬嘅味道比較濃。單骨雞翼個皮好脆,肉質鮮嫩。另外,部隊鍋個湯底幾濃味,火鍋配料都算多,雖然鍋嘅份量比較小巧,以哩個價錢黎說都幾抵食。飲品方面,一如其他嘅放題,有好多唔同種類嘅飲品選擇,例如不同果汁、汽水、茶,選擇數量適中。走之前仲食左杯雪糕,hagen dazs等嘅牌子都有,還有大熱嘅韓國雪條。整體黎講, 餐廳嘅食物同環境都有質素,下次會再嚟食嘅。

天婦羅個皮唔會話好厚,蝦同皮個比例啱啱好。

單骨雞翼個皮好脆,肉質鮮嫩。

整體黎講, 餐廳嘅食物同環境都有質素,下次會再嚟食嘅。