2022-07-28 477 瀏覽
呢間串燒店好有氣氛,好似係街邊食咁(當然唔係啦🤣店舖唔係好多位,所以平日8點多之後就開始要排隊了👀價錢都唔係好貴,性價比高🥰🔸溏心波蛋脆脆煙肉碎三重芝士撈丁$63身為芝士控見到呢個當然不能放過啦😍芝士味真係好重,每條味都掛上芝士🧀而且表面嘅芝士有燒過更加香🔥而配料就有水波蛋同煙肉,令成個麵更豐富😆店員有提醒要趁熱食,大家影完相就快快食啦😚涷咗就會乾咗~🔸惹味蒜蓉生燒茄子🍆$48食串燒當然必叫茄子啦🫶🏻 茄子好大條,2個人食都有啲多🤣而茄子上面有大量蒜蓉🧄仲要唔係李錦記蒜蓉!!!呢個組合真係不得了😙🔸蒜蓉牛油焗金菇雜菌🍄$40鍾意食牛油金菇真係必叫❣️上枱係仲滾緊㗎🤩包括有金菇,蘑菇同本菇,蒜蓉味好夠同牛油也十分夾🤝🏻菇都吸晒啲味同埋份量也很多🤭🔸秘製沙嗲醬燒豬頸肉🐷$37豬頸肉都好淋而本身都有調味,但配埋旁邊嘅沙嗲醬會令豬頸肉更惹味😙🔸炙燒雙重芝士丸$25有兩款芝士丸可以選擇,呢款係本身佢就係炙燒過同內饀個人覺得好食d🤣🔸安格斯肉眼牛柳串($58),燒豬軟骨($32)牛柳唔太淋,有少少靭🫢肥肉嘅比例就偏多,呢個價錢都少貴😳而豬軟骨係有2串,就不過不失了🙌🏻🔸燒韭菜$25,燒娃娃菜🥬$21

🔸溏心波蛋脆脆煙肉碎三重芝士撈丁$63

🔸秘製沙嗲醬燒豬頸肉🐷$37
秘製沙嗲醬燒豬頸肉

🔸炙燒雙重芝士丸$25
炙燒雙重芝士丸

🔸安格斯肉眼牛柳串($58),燒豬軟骨($32)
安格斯肉眼牛柳串,燒豬軟骨

🔸燒韭菜$25,燒娃娃菜🥬$21
燒韭菜係第一次食,燒得好香,口感也很好😚而娃娃菜就正正常常啦但就少燶🫣
燒韭菜

🔸甜蜜脆脆糖燒菠蘿🍍$29
菠蘿表面係有糖再燒响,脆脆地😙而菠蘿係有浸過糖水嘅所以都好甜🤪菠蘿都好多汁,食咗咁多熱氣再食真係好爽😆
甜蜜脆脆糖燒菠蘿

🔸甜蜜脆脆棉花糖夾餅$18
建議大家襯熱食因為我地係涷咗再食就冇咁好食🤫係梳打餅夾住燒過嘅棉花糖再加上朱古力醬🍫係想像到嘅味道😂
甜蜜脆脆棉花糖夾餅

🔸華田可力沙冰🥤$33
起初望咗好耐可力係咩原來係阿華田加好立克嘅沙冰🤩開頭嘅係阿華田味然之後就有好立克麥芽嘅味😎飲落都好涼爽👅
華田可力沙冰
三重芝士撈丁