2023-02-21 39 瀏覽
🤍GOGO Rock 🖤旺角砵蘭街180號地下A號舖📍平時經過朗豪坊附近已經見到呢間舖個招牌好突出,好意就認得出。就算係第一次去,都會一眼就見到👀最近餐廳做緊promote,二人餐都係$398~生蠔都做緊優惠,不過朋友唔食,所以就冇叫到。🐟泰式香茅錫紙大蝦焗魚柳香味令人驚喜,香茅嘅香味同埋大蝦魚柳嘅鮮味非常夾🦐佢嘅肉質就好似平時泰式燒魚咁,啲魚肉一梳梳有咬口👅然後加埋泰式嘅醬汁,再用錫紙焗到入晒味,仲幫你拆晒骨🦴啖啖肉👍🏾🥩香煎鵝肝配牛柳必食推介💯鵝肝嘅油香味再加上牛柳,絕對係一個完美嘅結合🦆今次我哋牛柳叫咗五成熟,牛柳嘅質地非常嫩滑,再加上特製醬汁,真係一道令人難忘嘅菜色。如果你鍾意鵝肝同牛柳嘅味道,咁就一定要試,因為你一定會鍾意🥰另外,餐廳嘅環境氣氛非常舒服🥂擺碟都好靚,好欣賞餐廳將蓮藕同番薯炸好做伴碟,睇得出對食物嘅尊重同重視。呢間餐廳絕對值得一試😚
🤍GOGO Rock
🖤旺角砵蘭街180號地下A號舖

🐟泰式香茅錫紙大蝦焗魚柳
香味令人驚喜,香茅嘅香味同埋大蝦魚柳嘅鮮味非常夾🦐

🥩香煎鵝肝配牛柳