2025-05-09 22 瀏覽
係旺角行街 經過呢間HeSheEat,門口有擺一個牛角包既特濃軟雪糕 既餐牌 俾佢吸引左睇下佢地既menu 因為之前都未試過呢間餐廳 見環境不錯就打算入去試下. 餐廳環境是走清新木系路線 感覺十分舒適 完全沒有焗束既感覺 。我哋兩個人叫左薯條配黑松露蛋黃醬、 All Day Breakfast 同埋一個 M10 烤雙層豚肉漢堡配日式炒飯。 仲有兩個甜品 比利時朱古 心太軟 同埋北海道5.0牛乳芒果芭菲 薯條配黑松露蛋黃醬 簡直是最佳配搭 薯條炸得剛剛好 脆度很好 而不會太乾 M10 烤雙層豚肉漢堡配日式炒飯是每日限量供應的 好彩我地早去都仲有得供應炒飯底是用珍珠米 加左粟米 脆肉瓜炒 粒粒分明貼心的點是蛋黄、醬汁同蔥 都係另外分開碗仔放可以視乎自己需要去加 十分加分 因為如果有朋友不吃蔥 就可以選擇唔同 而且炒飯因為加左小小菜 所以好平衡! 呢個炒飯絕對會令人一口接一口 豚肉漢堡 煎完依然仲保留到原有的肉汁 好Juicy 好好味 All Day Breakfast 呢個完全係飽肚之選♥️ 好岩同人share 一齊食 有煙肉🥓、菠菜、番茄🍅、炒蛋、薯餅、火腿、蘑菇、香腸同埋牛角包 呢個份
因為之前都未試過呢間餐廳 見環境不錯就打算入去試下.

M10 烤雙層豚肉漢堡配日式炒飯
是每日限量供應的 好彩我地早去都仲有得供應
炒飯底是用珍珠米 加左粟米 脆肉瓜炒 粒粒分明
貼心的點是蛋黄、醬汁同蔥 都係另外分開碗仔放

All Day Breakfast
呢個完全係飽肚之選♥️ 好岩同人share 一齊食
有煙肉🥓、菠菜、番茄🍅、炒蛋、薯餅、火腿、蘑菇、香腸同埋牛角包 呢個份量同價錢真係超級抵。 完全夠曬兩個女仔食🥳

比利時朱古力心太軟
呢個甜品可以話超級有驚喜 因為朱古力相對係苦甜個種
配埋北海道牛乳 一齊食 完全符合 我心目中心太軟既combination超級岩我口味

北海道5.0牛乳芒果芭菲
是朋友簡的甜品 雪糕上面既杏仁係另外焗爐焗過 突顯左杏仁的香氣 同雪糕一齊食係超有驚喜既口感

整體的用餐體驗係滿分 會推薦朋友黎食🥳
1958 瀏覽