2020-11-05 3733 瀏覽
Be Humble一定一定係近期大熱既酒吧🥳呢間真係好full,好彩個陣即刻係網上訂到位🙆🏻‍♀️個人覺得呢度既環境好適合打卡,完全充滿著異國風情😌😍首先一入到去真心有啲似去左土耳其咁🕌裝潢好有民族色彩,基本上每個座位都舖左軟墊,成個環境好chill好舒服,而且餐廳仲好貼心咁每人會比一張民族風既毛毯比你去影相~不過最吸睛既一定係懸掛在店內的土耳其馬賽克吊燈,真係好靚❤️🎈French Fries $48呢款炸薯格就普普通通,食落唔係太香口脆身,不過有機會係因為影相太耐令到佢淋左😳🙈-🎈Fried Chicken Wing $68單骨雞翼食落真係好方便😎炸得香脆,而味道都係正常咁-🎈熱泰式檸檬紅茶 $50/位其實一開始唔係叫呢款茶既,但當中同店員溝通上有少少誤會所以就叫左😅溫馨提示一下,如果想要個款有土耳其風既靚茶壺係要同一款花茶叫二人份量先會有既😌😚如果係各自叫唔同既花茶,咁就只係一個超普通既茶壺😇-🎈蜂蜜牛乳千層卷 $50Xlxlxlxl既千層卷同千層蛋糕真係超難買,每一次都要抽籤!所以好開心竟然可以係呢度食到😍一食都好有驚喜,蜂蜜牛乳味好重奶香味😳而且都係入口即融,完全食唔到佢層皮既感

🎈French Fries $48
🎈Fried Chicken Wing $68

單骨雞翼食落真係好方便😎炸得香脆,而味道都係正常咁
🎈熱泰式檸檬紅茶 $50/位

🎈蜂蜜牛乳千層卷 $50
Xlxlxlxl既千層卷同千層蛋糕真係超難買,每一次都要抽籤!所以好開心竟然可以係呢度食到😍一食都好有驚喜,蜂蜜牛乳味好重奶香味😳而且都係入口即融,完全食唔到佢層皮既感覺😆
🎈焙茶千層卷 $62

食完焙茶味會覺得呢款係正過蜂蜜牛乳味🥰焙茶個味好香濃,茶味好出~呢款好食既程度係有啲想偷偷咁打包一件返屋企咁(雖然我唔知可唔可以咁做)🙈不過價錢上就小貴,因為真係好細件架咋😂
❣️整體黎講呢間都幾岩女仔去打卡影相📷因為我個陣去仲係試業期間,所以小食同甜品都只係得比較少既選擇~不過現在已經正式開業,應該會有多啲款式提供🤩而個人覺得日間去打卡會有特色多啲,因為有陽光會折射入黎,所以影相會靚啲🥳夜晚去就比較似係bar咁,因為店內都有Cocktail,印象中呢度仲開到凌晨兩點,咁可以慢慢同朋友飲返杯野傾下計咁🙈
🔹基本用餐時間為90分鐘,所以要留意拍照的時間喔🙆🏻‍♀️
🔹6:30前最低消費為每人$100,而之後最低消費為每人$250
🔹訂座時不設指定座位要求,所以如果想在一個好的位置打卡,建議可預訂最早的時段方可選擇
🔸Be Humble
📍旺角彌敦道594號新城商業中心18樓