前排無耐食完呢間放題,因為太近地鐵站太方便啦,所以今次同朋友再二訪呢間放題——🌟御滿屋🌟今次都係係佢另一個比較平嘅時段八點半入座,呢個時段入座有優惠,而且係最尾時段,所以無咗趕,食完都可以坐耐啲👍🏻啱曬同朋友食飽飽繼續傾計💕最後呢到嘅甜品我除咗一如既往叫咗雪糕之外,仲係出面拎咗Tiramisu,又係好食到我同友人不斷Encore🫣._.🦐/ 刺身 /🦐|希靈魚、北寄貝、赤貝、北海道角螺、北海道帶子、赤蝦、甜蝦|呢間放題嘅刺身真係好得,尤其是係佢哋嘅帶子刺身,好食到我哋係咁食完再叫🫣·🍣/ 壽司 /🍣|海膽吞拿魚茸壽司、海膽手卷、海膽魷魚軍艦、牛油果忌廉芝士軟殼蟹卷|壽司質素亦唔差,有好多款都好值得叫,特別係海膽手卷,佢飯量唔多,又可以食到海膽+紫菜嘅味道,好正~·🔥/ 燒物 /🔥|燒有機菠蘿、鹽燒牛舌、鹽燒海蝦、蒜蓉燒生蠔|燒物好多款都好正,好多都係熱辣辣燒好即上,好夠味道·🐚/ 熟食 /🐚|竹笙瑤柱蟹肉翅、清酒煮蜆、青青芥末蝦球|熟食都有好多款,最特別係有竹笙瑤柱蟹肉翅,可以一試,熟食相對比較飽肚,所以我哋都點唔到太多·💛/ 炸物 /💛|秋葵天婦羅、貓山王榴槤炸彈|炸物嘅天婦羅會配埋
._.
🦐/ 刺身 /🦐
呢間放題刺身真係好得,尤其是係佢哋嘅帶子刺身,好食到我哋係咁食完再叫🫣
🍣/ 壽司 /🍣
🔥/ 燒物 /🔥
|燒有機菠蘿、鹽燒牛舌、鹽燒海蝦、蒜蓉燒生蠔|
燒物好多款都好正,好多都係熱辣辣燒好即上,好夠味道
🐚/ 熟食 /🐚
|竹笙瑤柱蟹肉翅、清酒煮蜆、青青芥末蝦球|
💛/ 炸物 /💛
|秋葵天婦羅、貓山王榴槤炸彈|
炸物嘅天婦羅會配埋天婦羅汁。而佢哋呢到嘅貓山王榴槤炸彈又係必點,榴槤味勁香濃,仲要係流心架😍鐘意食榴連嘅人瑋定唔可以錯過🤩
._.