曾經食過唔同嘅任食放題,但係都係鍾意返嚟御滿屋,原因係佢嘅性價比真係非常之高,而且服務好好,所以不斷回頭。佢嘅特色係刺身款式多,而且賣相吸引,食材亦好新鮮。單係蝦刺身,已經有甜蝦、赤蝦、泰式生蝦,除咗基本嘅三文魚、赤貝,佢仲有好大粒嘅原隻帶子。所以經常見到每枱客人都叫左大大盤刺身,師傅都係好俾心機砌到好靚。當中,我特別推薦佢嘅帶子刺身,好鮮味。刺身愛好者可說單吃刺身都已經回本。🍣 頗欣賞餐廳嘅壽司細細件,可以食好多款都得。特別推介我鍾意食嘅炙燒左口魚邊壽司,油香四溢,不斷encore。餐廳呢期仲有榴槤,可以揀燒或者唔燒,同時佢又有貓山王榴槤炸波波,好啱我呢啲榴槤愛好者。🥘熱食方面亦有唔少選擇。我特別推介佢嘅瑤柱海皇粥,裏面有齊蝦、帶子甚至瑤柱等配料,亦加咗粟米粒,令到粥底好甜。餐廳嘅炸物亦很出色,炸生蠔、天婦羅,都好有質素。🥄餐廳每位客人會送一客Haagen Dazs雪糕,又提供大量飲品選擇,而且食物上枱速度極快、收碟亦好有效率,因此兩小時都唔會食得太趕,絕對啱一家大細。兩個人埋單都係600幾蚊,以香港食碗麵都要成百蚊嚟講,性價比真心高,非常推薦。