2023-11-11
📍茶救星球蔬果茶 - 旺角收工去旺角行街見到有鋪頭好多可愛豬豬☺️行過去睇睇原來係一間蔬果茶飲品店🐷見到好多隻可愛苦瓜豬打卡一流📸Menu仲有多款人氣蔬果茶🤤行完街都有啲口渴🍹同老公仔一人一杯試下先!🍹手打苦瓜檸檬茶 $29🧊首創系列嘅手打苦瓜檸檬茶又幾好味喎😋苦瓜嘅味道唔太苦🥰酸酸甜甜嘅檸檬茶配搭苦瓜號味道出奇地夾味👍🏻大啖大啖啜都冇苦澀味仲好解渴添🍹行旺角行到熱辣辣㷫恰恰飲返杯真係好消暑好爽呀!🥑牛油果甘露 $32🧊牛油果甘露入口好香滑🤤牛油果好香濃!底層既芒果香滑!仲有粒粒煙煙韌韌嘅啫喱仔為哩感香滑嘅同時增加啲啲咬口!越飲越過癮好好味😍估唔到芒果🥭加牛油果🥑可以配搭出咁香濃香滑嘅味👍🏻@jo_s_cha 茶救星球蔬果茶係蔬果茶&苦瓜茶嘅首創者🏆主打手打苦瓜檸檬茶😋清熱又解渴🍹每杯飲品都隨機附送一隻小麻雀🀄買野飲有野送🤩等我都努力集齊一套小麻雀先!
🍹手打苦瓜檸檬茶 $29🧊
🥑牛油果甘露 $32🧊