2023-02-21 326 瀏覽
{Pause it}旺角回訪n次簡約Café .如果喺旺角想搵間Cafe坐吓又想嘆吓高質咖啡☕️同唔錯嘅食嘢@pause__it 絕對係我嘅寶藏餐廳(๑´`๑)♡.✎  Purple Potato Latte & Hojicha Latte @HK$42 兔年限定兔仔拉花ฅ•ﻌ•ฅ 太可愛了吧(可試吓有禮貌地問吓整唔整到)夢幻紫薯拿鐵💜紫薯香偏甜✽好味指數:★★★★☆/5香濃焙茶拿鐵🤎超濃茶香味     #推介.ᐟ .ᐟ✽好味指數:★★★★☆/5.✎  Salmon Egg Benedict HK$78以Sourdough 做底 唔會太硬 加分!上面粒蛋係流心嘅~ 一切開馬上流出嚟建議用刀係中間篤個窿等啲蛋汁滲入麵包🥯(ง •̀_•́)ง✽好味指數:★★★☆/5.✎ Lobster Bisuqe Risotto w/ Grilled Scallops HK$118熱辣辣上碟嘅意大利飯🤍 偏軟身嘅飯粒 配合濃郁嘅龍蝦汁🦞Yummy唯一扣分嘅係粒凡立貝 好韌…✽好味指數:★★★☆/5.⚐ Pause It  @pause__it 地址:旺角奶路臣街17號THE FOREST地下G11號舖人均消費
{Pause it}旺角回訪n次簡約Café
如果喺旺角想搵間Cafe坐吓
又想嘆吓高質咖啡☕️同唔錯嘅食嘢
@pause__it 絕對係我嘅寶藏餐廳(๑´`๑)♡
兔年限定兔仔拉花ฅ•ﻌ•ฅ 太可愛了吧
(可試吓有禮貌地問吓整唔整到)
夢幻紫薯拿鐵💜紫薯香偏甜
✽好味指數:★★★★☆/5
香濃焙茶拿鐵🤎超濃茶香味     #推介.ᐟ .ᐟ
✽好味指數:★★★★☆/5

✎  Salmon Egg Benedict HK$78
以Sourdough 做底 唔會太硬 加分!
上面粒蛋係流心嘅~ 一切開馬上流出嚟
建議用刀係中間篤個窿
等啲蛋汁滲入麵包🥯(ง •̀_•́)ง
✽好味指數:★★★☆/5
Salmon Egg Benedict

熱辣辣上碟嘅意大利飯🤍
偏軟身嘅飯粒 配合濃郁嘅龍蝦汁🦞Yummy
唯一扣分嘅係粒凡立貝 好韌…
✽好味指數:★★★☆/5

⚐ Pause It  @pause__it
地址:旺角奶路臣街17號THE FOREST地下G11號舖
人均消費:$150 (2ppl)
回訪指數:🤤🤤🤤🤤🤤/5
環境舒適:🪑🪑🪑🪑/5
2023-01-27
10 分鐘 (堂食)