T.O.P依個商場都開左一段日子,依間餐廳好有日式和室嘅感覺,係入面用餐都好舒服!重點嘅係佢地除左正餐之外,仲有唔少客人係特登黎食甜品嫁,一間餐廳有曬正餐同甜品夠曬方便😂**********<火炙刺身三文魚茶漬飯> $109依個茶漬飯有一半係三文魚刺身一半係火炙三文魚,上面仲有三文魚籽,份量都幾足料!無論係沾豉油食定加茶泡黎食都唔錯,個茶唔會好濃所以都幾容易入口🤣**********<明太子忌廉烏冬> $82依個忌廉非常之creamy,個忌廉汁好重奶味,明太子醬係加上個面嘅,另外仲有啲紫菜同海草,加埋一齊食都幾夾,但食多幾啖就會感覺有啲膩!**********<期間限定甜品盛合> $??(forgot)😂見到佢地嘅甜品好似幾正咁,原來想單叫個抹茶提拉米蘇試下,之後見到依個set計返好抵所以就叫左!個抹茶提拉米蘇係比較呈流質嘅口感,所以入口會好滑,但蛋糕會係舖最底層同埋平時薄,同食開個啲有啲唔同😆

<火炙刺身三文魚茶漬飯> $109
火炙刺身三文魚茶漬飯