✨對上一次已經係喺韓國食佢🥲黎到旺角呢間原來有好多唔同套餐~ 最後簡左𝚂𝟷有兩條熱狗+芝士球4粒+年糕香腸串🤩 同𝚃𝟹有一條熱狗 同任簡一款嘢飲🥳抵好多✌🏻✨熱狗就分別簡左 薯條鴛鴦芝腸🥔芝薯拉絲🧀鴛鴦芝腸🌭三款都有拉絲效果 芝士控千祈唔好錯過😏薯條鴛鴦芝腸 同 芝薯拉絲都加左薯粒去炸 配埋濃郁既芝士香味 令口味更豐富🤤每款都做到外脆內軟既口感👍🏻點配搭都一樣咁正 當然可以好似我咁加埋茄醬同芥末醬 味道更豐富🤣✨個人好中意個芝士球😋口感軟糯 入面滿滿芝士餡🧀👍🏻年糕香腸串有微微煎香~配埋韓式甜辣醬汁特別惹味🌶✨最後仲簡多左串魚糕棒🍢魷魚味好夠香口惹味👍🏻口感彈牙~唔洗加醬都夠晒味😋嘢飲簡左罐水蜜桃🍑梳打 好夠味 邊食邊飲真係夠晒滿足🥳🍴 𝙷𝚘𝚝 𝙳𝚘𝚐 𝚜𝚎𝚝 ( 𝚂𝟷 ) $𝟷𝟸𝟶🍴 𝙷𝚘𝚝 𝙳𝚘𝚐 & 𝙳𝚛𝚒𝚗𝚔 𝚜𝚎𝚝 ( 𝚃𝟹 ) $𝟺𝟾🍴 魷魚味魚糕棒 $𝟸𝟻

嘢飲簡左罐水蜜桃🍑梳打 好夠味 邊食邊飲真係夠晒滿足🥳

🍴 𝙷𝚘𝚝 𝙳𝚘𝚐 𝚜𝚎𝚝 ( 𝚂𝟷 ) $𝟷𝟸𝟶