2023-06-28
今日夜收工所以唸住去間可以坐得舒服同傾到偈嘅西餐廳食晚飯於是乎就搵左間就腳喺行一條街左右嘅西餐廳食。旺角嚟講旺中帶靜而且都好近地鐵站。由於放左工同血拼完都已經心力交瘁,所以就決定哪佢啲招牌食物。首先係個兩杯招牌飲品,‘Jasmine/ Sencha都好好飲 隻杯又好精美接住既係”Buffalo Wings’佐酒一流好味。嚟到主菜,我地選擇左”US Prime Rib 伴沙律菜“對兩個女仔嚟講份量剛剛好,平時肉眼有好大舊肥膏但呢塊扒真係唔錯。平時去餐廳要求5成熟通常都係比7成你,但呢次係跟足5成。另外,我同友人叫左個Wild Lobster (Garlic Pasta),味道不錯。呢間餐廳值得再光顧。想搵間靚靚餐廳食飯,又想環境又要性價比高真係唔易。不過朋友咁岩去開旺角飲茶時發現左呢間餐廳加酒館外觀裝修帶點奢華。
接住既係”Buffalo Wings’佐酒一流好味。
呢間餐廳值得再光顧。